Rakennuspalvelut avaimet käteen -periaatteella Haukiputaalta koko Oulun seudulle

Kaikki yhteystietomme

Rakennus Askar Oy tarjoaa asiakkailleen monipuoliset rakennuspalvelut uudiskohteiden avaimet käteen -rakentamisesta aina pienempiin remontteihin asti. Rakennamme kappaletavarasta tai valmiista elementeistä. Teemme myös kalusterakentamista, ja tarjoamme vastaavan työnjohtajan palvelut rakennushankkeillesi.


Vahvuutemme ovat henkilökohtaisuudessa, joustavuudessa, kokonaisvaltaisuudessa sekä työn jäljessä. Asioidessasi kanssamme sinut otetaan huomioon ja pääset osallistumaan hankkeen kaikissa vaiheissa. Olemme käytettävissäsi Haukiputaalta käsin Oulun ja lähikuntien alueella. Teemme pienempiä töitä myös kauempana. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous rakennuspalvelulle!

Uudisrakentaminen

Yrityksemme ammattilaisten ydinosaamista on pientalojen uudisrakentaminen asiakkaidemme yksilöllisten toiveiden mukaan.

Rakennamme omakotitaloja, paritaloja sekä muita pientaloja. Saat meiltä avaimet käteen -paketin, johon voi kuulua kaikki puunkaadosta aina nurmikon istuttamiseen saakka. Kerro meille minkälaista rakennusta olet suunnittelut, niin aloitetaan toteutus yhdessä.

Teemme myös omatuotantoa. Aloitamme uusia hankkeita kaupungin vuokratonteille ja itse ostamillemme tonteille, minkä jälkeen asetamme laadukkaat kohteet myyntiin kilpailukykyisin hinnoin.

Tutustu myytäviin kohteisiimme

Remontointi

Remonttipalvelumme pitävät sisällään muun muassa pesuhuone-, sauna- ja kodinhoitohuoneremontit, vesikatto- ja julkisivuremontit sekä keittiöremontit. Tarvittaessa toteutamme maalauksen ja tapetoinnin aliurakointina, jotta sinä saat aina kätevän kokonaisuuden.

Kalusterakentaminen

Kalusterakentamisen palvelumme kattaa mittojen mukaan valmistetut uudet kiintokalusteet sekä niiden asennukset. Kalusterakentaminen on yleensä osa laajempaa remonttikokonaisuutta tai uudisrakennusten kalusterakentamista.

Työnjohtajan palvelut

Kauttamme saat myös vastaavan työnjohtajan palvelut. Vastaava mestari tai virallisemmin vastaava työnjohtaja on rakennustyön onnistumisen kannalta keskeinen henkilö. Varmista rakennushankkeesi onnistuminen valitsemalla kokenut johtaja.